РНБО запевняє – оточеним в Ілловайську направили підмогу, комбат «Донбасу» спростовує цю інформацію

14:29 27 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: EPA/UPG

Семен Семенченко також повідомив у середу про пікетування Банкової з цього приводу.

Речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко запевнив сьогодні, 27 серпня на брифінгу:

«Допомогу до сил, які знаходяться в Ілловайську направлено. Частину поранених евакуйовано.

Проте, зважаючи на те, що там зараз ведуться активні бойові дії, ми маємо інформацію про те, що там є ще поранені. Тому операції з евакуації поранених та доправки додаткових сил продовжується».

Його повідомлення передає в середу кореспондент інформаційної агенції «УНН». Натомість командир Добровольчого батальйону територіальної оборони Донецької області «Донбас» повідомляє сьогодні, 27 серпня:

«Ждать больше нечего. Нас обманули в очередной раз.

Обращаюсь ко всем неравнодушным украинцам с призывом спасти наших побратимов. Если их бросили многозвездные генералы, то я верю что их не бросит Народ Украины. 

Никакой помощи сегодня НЕ БУДЕТ. Ответственные за это – министр обороны и командующий АТО. Нет даже команды пробиватся к своим.

Сейчас, если слабые пока заслоны на трассе Кутейниково-Старобешево затвердеют, появится вторая линия блокады, то это будет братская могила. Сегодняшний пикет организовываю не я – его организовывает общественность Киева.

Я делаю перепост и прошу поддержать. Завтра я присоединяюсь к организации нового пикета – нужно как можно людей под Генштабом.

Об этом инфо после 17-00 сегодня. Время завтрашнего сбора ориентировочно на 10-00. 

Перепост 

«Врятувати наших людей!

В Іловайську 5-й день в оточенні перебувають підрозділи батальйонів «Донбас», «Дніпро», «Свитязь», «Херсон» та «Доброволець».

Командування цих підрозділів протягом усіх цих 5-ти днів звертається до керівництва АТО з вимогою створити коридор для вивезення тяжкопоранених. Ці звернення ніким не почуті і саботуються як військовим командуванням, так і керівництвом держави. 

Звертаємося до Автомайдану, усіх патріотів і небайдужих людей. Терміново виходьте сьогодні на Банкову з вимогою до керівництва держави негайно надати допомогу усім підрозділам, що перебувають в оточенні в Іловайську. Життя поранених та усіх бійців в ваших руках. Рахунок іде на хвилини. 17-00».

Резюме: сегодня пикет киевлян на банковой 17-00, к нему мы уже присоединится не успеем. Завтра пикет под Генштабом 10-00, там мы успеем поучаствовать.

Прошу поддержки. Рассчитывать больше не на кого. Это не паника – это трезвый вывод из создавшейся ситуации».

Семен Семенченко повідомив це сьогодні, 27  серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів