Рішення про наступ російських окупантів на Донбасі ухвалив Радбез РФ, – РНБОУ

17:50 24 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив у суботу: «За інформацією з надійних джерел учора Радбез РФ ухвалив рішення щодо активізації наступальних дій практично по всіх напрямках на сході України».

Інтернет-видання «Українська правда» передає сьогодні, 24 січня, в повідомленні «Турчинов: Радбез РФ ухвалив рішення про наступ на сили АТО»

«Секретар РНБО Олександр Турчинов заявляє  про рішення Радбезу РФ щодо розгортання наступу на позиції сил АТО в Україні. Про це Турчинов заявив у ході засідання оперативного штабу під головуванням прем'єр-міністра Арсенія Яценюка з приводу ситуації у Маріуолі

«За інформацією з надійних джерел учора Радбез РФ ухвалив рішення щодо активізації наступальних дій практично по всіх напрямках на сході України», – заявив він.

«Те, що сьогодні відбувається на фронті – фактична реалізація завдань президента РФ Володимира Путіна», – зазначив він.

Разом з тим Турчинов запевнив, що противник не має сил проводити прямих наступальних операцій, а тому «вони пробують обстрілювати українські міста» з далекої відстані. Інформацію про ускладнення ситуації підтвердив і глава Міноборони Степан Полторак.

«За останню добу по всій лінії бойових дій спостерігається ускладнення обстановки, незаконні збройні формування разом з російськими підрозділами переходять до наступу як на окремих ділянках, так і по напрямках», – заявив Полторак».

Про це повідомляється в суботу на сайті інтернет-видання «Українська правда».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів