Рашисти воюють на Донбасі найсучаснішою військовою технікою з Росії (відео)

19:28 18 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: bmpd.livejournal.com

Це засвідчують відео, якими переповнені інтернет-мережі.


Відео: TheMedvedova

В Інтернеті з'явилося відео, зняте терористами в районі міста Сніжне. На ньому видно військових кавказької зовнішності навколо броньованої техніки.

Одна з машин – це модифікований БТР-80А російського виробництва. За інформацією РНБО, машина має характерну особливість – гармату 2А72 Тульського заводу, яка є тільки на озброєнні збройних сил Росії. 

Про це повідомляє сьогодні, 18 серпня, спільнота військових фахівців «Інформаційний Спротив». Натомість користувач «Живого журналу», який підписується ніком «bmpd», повідомляє в понеділок:

«У мережі з'явилось фото та відео, яке підтверджує появу в терористів ДНР нових видів озброєння – танків Т-72Б і сучасних російських бронетранспортерів БТР-82АМ. Свіжі відеоролики, датовані 12-13 серпня 2014 року, свідчать про появу на озброєнні сил повстанців Донецької Народної Республіки нових видів озброєння – танків Т-72Б і сучасних російських бронетранспортерів БТР-82АМ (модернізація БТР-80 до рівня БТР-82А).

Танки Т-72 до теперішнього часу не спостерігалися на оснащенні українських сил, що діють в Донбасі. А модифікації БТР-80 з 30-мм гарматою (БТР-80А, БТР-82А і БТР-82АМ) в Україну взагалі не поставлялися».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів