Путін запевнив, що «не хоче розділяти Україну» й «заморожувати кризу», – прем'єр Великої Британії (відео)

12:36 17 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «РИА Новости»

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін констатує, що переговори в широкому форматі в Мілані «проходять непросто».


Відео: 5 канал

Прем'єр-міністр Великої Британії Девід Кемерон повідомив сьогодні, 17 жовтня,, що президент РФ Путін під час зустрічі в Мілані заявив, що Росія начебто не хоче «розділеної України» і «заморожування кризи». Керівник британського уряду також зазначив, що ЄС залишить в силі введені раніше санкції, якщо Росія не виконає своїх зобов'язань по врегулюванню кризи в Україні.

На зустрічі, яка відбулася сьогодні зранку в Мілані, взяли участь президенти України та Росії Петро Порошенко та Володимир Путін, прем'єр Великобританії Девід Кемерон, канцлер ФРН Ангела Меркель, президент Франції Франсуа Олланд і керівники Єврокомісії Жозе Мануел Баррозу і Херман ван Ромпей. Про це повідомив у п’ятницю «Телеканал новин «24» з посиланням на російську інормагенцію «РИА Новости».

Натомість інформагенція «Інтерфакс-Україна» цитує сьогодні, 17 жовтня, міністр закордонних справ України Павла Клімкіна, який констатував у п’ятницю, що переговори в широкому форматі в Мілані «проходять непросто». «Переговори, звичайно ж, проходять непросто. Це я можу вам сказати відверто. Є багато питань, і ці питання є непростими» – сказав Клімкін журналістам і додав, що «сторони повинні зробити все для досягнення конкретного результату».

Як інформував «Щоденний Львів», керівник італійського уряду Маттео Ренці заявив у п’ятницю журналістам, що «за підсумками зустрічі лідерів у розширеному форматі в рамках саміту АСЕМ зроблено важливий крок у дискусії по Україні», але після сьогоднішньої розмови президентів України й Росії розбіжності між ними зберігаються.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів