Путін проголосив росіян корінними мешканцями» сходу України

11:52 17 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: partbilet.ru

Президент РФ дезінформував також у четвер, що там «кинули на мирних громадян танки та авіацію».

Як передає сьогодні, 17 квітня, інтернет-видання «Espreso.tv», президент Росії Путін заявив у четвер під час «прямої лінії з громадянами РФ», яку транслює в тому числі «Щоденний Львів»:

«Щоб дати характеристику тому, що відбувається на Сході України, в Луганську, в Донецьку, я дозволю собі повернутися назад. Янукович відмовився підписати асоціацію з ЄС, ну навіть не зовсім відмовився, а вирішив подумати.

Але відбулося збройне захоплення влади, комусь це сподобалося, а комусь – ні. Люди на Сході почали непокоїтися.

Пішли погрози нацменшинам. Ну, не можна сказати, що росіяни нацменшина на Сході – вони корінні мешканці.

Люди почали озброюватися на Сході. А там їм ще в губернатори олігархів прислали. А справжніх лідерів, народних, посадили.

І дійшли до того, що кинули на мирних громадян танки та авіацію. От це ще один злочин київської влади».

Як бачимо, проголошуючи росіян корінними мешканцями» сходу України, Путін таким чином заявляє про свої претензії на неабияку частину нашої країни. Але водночас у повідомленні «Путін вкотре збрехав про відсутність «зелених чоловічків» в Україні» інтернет-видання «Espreso.tv» цитує таку сьогоднішню заяву президента Росії: «Немає на сході ніяких спецназначенців, інструкторів, це все місцеве населення. Саме з цим «місцевим населенням» українській владі доведеться вибудовувати стосунки, оскільки вони є господарями землі».

Але ж Кремль неодноразово заявляв, що не вважає нову українську владу легітимною. Президентом нашої країни в Москві вперто називають Януковича. Як повідомляв «Щоденний Львів», російська інформагенція анонсувала появу Януковича в Донецьку 20 квітня, а виконувач обов’язків керівника невизнаної Республіки Крим Сєргєй Аксьонов закликав Південний Схід захищати Януковича після його повернення туди.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів