Південний Схід просять захищати Януковича після його повернення в Донецьк

21:30 16 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: novosti.dn.ua

Із таким закликом до них звернувся в середу виконувач обов’язків керівника невизнаної Республіки Крим Сєргєй Аксьонов.

Як повідомляє сьогодні, 16 квітня, «Українська правда», призначений президентом Росії виконувач обов’язків керівника невизнаної Республіки Крим Сєргєй Аксьонов підтвердив у своєму Твіттері, що Янукович на Великдень повернеться в Україну. За словами Аксьонов, армія нібито «підпорядковується Януковичу», тому він начебто може дати розпорядження «про арешт хунти».

Аксьонов також закликає: «Попрошу українців з Південного Сходу організувати ополченців для захисту Януковича після його повернення під час Великодня. Лише він може все це припинити».

Натомість виконувач обов’язків генпрокурора Олег Махніцький пообіцяв у середу в ефірі телеканалу «Інтер»: «Якщо Віктор Янукович появиться в Україні, будуть вживатися заходи щодо його затримання, тому що є відповідні процесуальні рішення, а також по ньому оголошено підозру та винесено рішення про затримання, також є рішення суду про взяття його під варту і доставку до суду під вартою».

Як повідомляв «Щоденний Львів», російська інформагенція анонсувала появу Януковича в Донецьку 20 квітня – про це їй нібито повідомило в середу джерело в посольстві Республіки Польща в Україні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів