Після дозволу українським військовим застосувати зброю російські окупанти розпочали їх розблоковувати

21:48 18 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: supercoolpics.com

Про це повідомив у вівторок керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Як передає сьогодні, 18 березня, телевізійний «5 канал», Дмитро Тимчук написав на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», що одночасно, по всьому Криму знімається блокування всіх, за рідкісним винятком, частин і підрозділів Збройних Сил України. Дмитро Тимчук уточнив:  «Ці події відбулися після вбивства окупантами українського військовослужбовця та важкого поранення ще двох, і дозволу  після цього Міноборони України українським військовим в Криму застосовувати зброю».

У той же час після початку штурму будинків військовослужбовців по вул. Кубанська 11 і 11А в Сімферополі, т.зв. «самооборона» відступила, і в даний час просто блокує ці будинки.

Натомість «ТСН.ua» інформує повідомлення Дмитра Тимчука про те, що після початку штурму будинків українських військовослужбовців по вулиці Кубанській 11 та 11А в Сімферополі так звана «самооборона» відступила й зараз «просто» блокує ці будинки.

Як повідомляв «Щоденний Львів», нападники на українську частину в Сімферополі вбили у ній прапорщика, якого, за даними керівника Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчука, застрелили «самооборонці Криму», після чого українським військовим у Криму дозволили застосовувати зброю.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів