Під Новоазовськом на Донбас вдерлися до 60 одиниць російської військової техніки, – сержант (відео)

10:17 28 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: acint.net

За інформацією сержанта української армії Олексія Панька, на територію України біля Новоазовська проникли близько 60 одиниць російської військової техніки.


Відео: ТСН

Російська військова техніка прориває український кордон біля міста Новоазовськ на Донеччині. Про це пише американська газета «The New York Times», посилаючись на слова українських військових, які перебувають у зоні АТО.

Так, за інформацією сержанта Олексія Панька, близько 60 одиниць російської військової техніки проникли на територію України біля Новоазовська. «Це те, що сталося: вони перетнули кордон, зайняли позиції та почали стріляти», – сказав співрозмовник видання. 

За іншими даними, на танках, які вторглися в Україну, були помічені прапори так званої «Донецької народної республіки». Але українські військовослужбовці вважають таке маркування хитрістю.

Про це повідомляється сьогодні, 28 серпня, на сайті телекакналу «112 Україна».

Як інформував «Щоденний Львів», українські військові повідомили в середу, що російська армія окупувала Новоазовськ і веде бій проти сил АТО в районі Безіменного, радник керівника міністерства внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив у середу ввечері, що торгнення російських військ в Україну відбувається водночас у декількох напрямках, волонтер Володимир Кочетков-Сукач повідомив, що велика колона російської військової техніки рухається убік Волновахи на Донеччині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів