«Немає грошей – немає «патріотів Новоросії», – АТЦ (відео)

20:45 22 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: uapress.info

У прес-центрі штабу антитерористичної операції повідомили в понеділок: «У районі села Широкине, що біля Маріуполя, з одного з банд формувань дезертирували 10 бойовиків зі зброєю. Найманцям не заплатили обіцяну грошову винагороду, отож головний мотив їх присутності на Донбасі звівся нанівець».


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 21 грудня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«У зоні АТО продовжуються факти порушення режиму «Тиша» бойовиками незаконних збройних формувань. Протягом сьогоднішнього вони продовжували обстрілювати позиції українських військ.

Зранку терористи обстріляли зі стрілецької зброї новий термінал донецького аеропорту, а пізніше – Станично-Луганське, Гранітне та в районі Новоселівки Другої. Поблизу Сокольників бойовики вели вогонь по позиціях наших військ з мінометів.

Також на луганському напрямку бандформування застосували протитанкові керовані ракети. Окрім того, терористи здійснили обстріл зі стрілецької зброї Чернухиного, а з гранатометів – Нікішиного.

У районі села Широкине, що біля Маріуполя, з одного з банд формувань дезертирували 10 бойовиків зі зброєю. Найманцям не заплатили обіцяну грошову винагороду, отож головний мотив їх присутності на Донбасі звівся нанівець. Немає грошей – нема «патріотів» Новоросії».

Про це повідомляється у вівторок на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», українська артилерія змусила вогнем у відповідь припинити обстріли наших позицій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів