Нападом на військову частину в Артемівську керував російський диверсант, – керівник МВС (відео)

11:18 24 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: argumentua.com

Як повідомляє Міноборони, бойовики вели вогонь з автоматичної зброї, гранатометів і активно застосовували ручні осколкові гранати.

Ранок у військовій частині в Артемівську після нападу диверсантів
Відео: «Chat lanin»

Виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів сьогодні, 24 квітня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Артемівськ. Вночі був напад на військову частину з метою заволодіти зброєю. Нападала група близько 70 осіб на чолі з російським військовим (засвіченим на багатьох фото в Слов'янську – з обширною бородою). Військові відбили напад. Поранений солдат. Дані про постраждалих з нападаючої сторони уточнюються».

Натомість військовий комісар Донецького обласного військового комісаріату Сергій Камеш повідомив у четвер «Новинам Донбасу», що цієї ночі в Артемівську на Донеччині близько 50-ти озброєних терористів висунули військовим, які охороняють на склади зі зброєю, ультиматум – скласти зброю й здатися. Військові відмовилися виконати ультиматум, після цього почався штурм військової частини. 

Причому нападники вели вогонь з автоматичної зброї, гранатометів і активно застосовували ручні осколкові гранати. У бої з сепаратистами взяли участь українські десантники і спецназ.

Для перекидання особового складу були задіяні вертольоти. Активна фаза протистояння тривала близько 45 хвилин».

Як інформував «Щоденний Львів», українські військові відбили напад бойовиків на склади зброї в Артемівську – про це повідомив у четвер керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор «Інформаційного Опору» Дмитро Тимчук.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів