Українські військові відбили напад бойовиків на склади зброї в Артемівську

08:54 24 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Про це повідомив у четвер керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор «Інформаційного Опору» Дмитро Тимчук.

Керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор «Інформаційного Опору» Дмитро Тимчук повідомляє сьогодні, 24 квітня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«За оперативними даними групи «Інформаційний Опір», уночі в Донецькій області сталося чергове бойове зіткнення. Кількадесят екстремістів, озброєних автоматичною зброєю й гранатометами, напали на склади зі зброєю в Артемівську. 

Українські військовослужбовці дали відсіч грабіжникам. Зустрівши збройний опір, екстремісти розбіглися.  За попередніми даними, є поранені.

Натомість місцевий сайт «06274» повідомляє з посиланням на головного лікаря Артемічької центральної районної лікарні Валентина Бледнова: «В результаті атаки сепаратистів на військові склади в Артемівську (Донецька область) постраждав один військовослужбовець – о 5:20 на санпропускник ЦРЛ «швидка» доставила військовослужбовця контрактної служби з пораненням в обличчя. Потерпілому надана допомога. Стан 27-річного пацієнта медики оцінюють як середньої тяжкості».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів