На Львівщині зустрічають полеглих воїнів-односельчан на колінах (відео)

16:12 31 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Зокрема так прощалися в селі Суши́ця в Старосамбірському районі з 22-річним Степаном Петровським, який воював у складі одеського спецбатальйону «Шторм», а загинув на Луганщині.


Відео: Руслан Форостяк

У селі Суши́ця в Старосамбірському районі на Львівщині односельчани на колінах зустрічали загиблого воїна із зони АТО. 22-річний Степан Петровський був бійцем Одеського спецбатальйону «Шторм», а загинув під час боїв в в Луганській області. Поховали хлопця в рідному селі Суши́ця на Старосамбірщині.

Провести героя «Небесної гвардії» в останню путь прийшли багато мешканців села. Коли труну з тілом хлопця везли дорогою, односельчани, навіть попри дощ, ставали на коліна, щоб віддати шану загиблому герою.

«Кожен житель села виходить на зустріч 200-му і стає на коліна. Суцільна гідність і повага, живим і мертвим. Прекрасні, гідні люди, біля кожної хати ідеальний порядок. Людям, які привезли «нашого Стьопку» вони з такою ж гідністю без істерики кажуть, «якщо ви нам привезете ще десятьох, ми всі поїдемо в Київ», – написала на своїй сторінці в соціальній мережі «Facebook» одеський журналіст Віра Запорожець, яка була на похороні 22-річного Степана.

Про це повідомляє сьогодні, 31 серпня, інтернет-видання «iPress.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів