На Луганщині бойовики знову схопили журналіста-фріласера зі Львова Юрія Лелявського

10:10 24 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: operkor.net

За попередньою інформацією, це сталося на одному із блокпостів під Перевальськом.

 Агенція «Медіастар» інформує сьогодні, 24 липня, в повідомленні «Львівський журналіст Юрій Лелявський знову у полоні»:

«Юрій Лелявський, львівський журналіст, фріласер інформагентства «Медіастар», знову потрапив у полон , цього разу на території проведення операції АТО у Луганській області. За попередньою інформацією Юрій Лелявський разом із священиками перебував на території Луганської області, і на одному із блокпостів поряд із Перевальськом всі вони були полонені. 

Юрій Лелявський, починаючи від подій в листопаді 2013 року, постійно перебуває у гарячих точках України.  25 квітня цього року він вже був у полоні у Слов’янську. А приводом для цього стала його львівська прописка. Важливу роль в його звільненні зіграв Ренат Кузьмін, колишній заступник Секратаря Ради національной безпеки і оборони України ( з 4 жовтня 2013 до 2014), був першим заступником Генерального прокурора України ( 2010 – 2013), державний радник юстиції першого класу.

Наразі ми слідкуємо за розвитком подій. Як ситуація розвиватиметься далі, читайте в наших наступних повідомленнях. Крім цього інтернет- ресурс розмістить останні матеріали, які були подані Юрієм Лелявським із зони АТО».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів