На Донбас вдерлася з Росії колона військової техніки, яка прямує до Луганська (відео)

12:00 22 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: informator.lg.ua

У прес-центрі АТО повідомили в суботу: «За даними штабу Антитерористичної операції, за останню добу Державний кордон України через перепускний прикордонний пункт «Ізварине» на територію України з Російської Федерації зайшло до 20 одиниць військової техніки, яка відправилась у напрямку Луганська».


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

У прес-центрі АТО сьогодні, 22 листопада, такі останні новини з неоголошеної війни на Донбасі:

«За даними штабу Антитерористичної операції, за останню добу Державний кордон України через перепускний прикордонний пункт «Ізварине» на територію України з Російської Федерації зайшло до 20 одиниць військової техніки, яка відправилась у напрямку Луганська. Відмічається також продовження процесу ротації регулярних підрозділів Збройних сил Російської Федерації, які перебувають на кордоні з Україною. Мотострільців російських військ замінюють танкові підрозділи.

В районі населеного пункту Трьохізбенка зросла періодичність застосування російських БПЛА. Бойовики на підконтрольних їм територіях також проводять перегрупування живої сили та техніки».

Про це повідомляється в суботу на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберґ заявив у п’ятницю: «Ми бачимо нарощування військ, ми бачимо пересування військових, обладнання, танків, артилерії, а також входження військових літаків у повітряний простір України. Також ми бачимо рух військ вздовж лінії, яка, як очікувалося, мала стати лінією припинення вогню. Також ми бачимо рух військ на захід через схід України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів