Мобілізація дозволила Україні запобігти вторгненню Росії, – Міноборони (відео)

13:55 24 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.comtheministryofdefence.ua

Про це повідомили у четвер в управлінні преси та інформації військового відомства.

Агенція «ЛІГАБізнесІнформ» передає сьогодні, 24 липня, в повідомленні «Мобілізація дозволила запобігти вторгненню РФ, – Міноборони»:

«У результаті мобілізації були створені угруповання військ, адекватні рівню загрози на березень-червень цього рокуперші хвилі мобілізації дозволили привести в бойовий стан 53 військові частини Збройних сил України і 18 частин інших військових формувань. Про це повідомили агенції «ЛІГАБізнесІнформ»  в управлінні преси та інформації Міноборони. 

«Це дозволило створити угруповання військ і сил, адекватних рівню загрози на березень-червень цього року, посилити охорону державного кордону на загрозливих напрямках, де сьогодні йдуть бої, на захист українського кордону, і запобігти вторгненню регулярних військ Росії на континентальну Україну, як з Криму , так і з півночі, сходу і придністровського напряму», – зазначили в Міноборони. 

Нагадаємо, 17 березня Верховна Рада затвердила перший указ президента про часткову мобілізацію. У Збройні Сили закликала 20 тисяч людей, ще 20 тисяч – до складу Національної гвардії. 6 травня підписано указ про другу чергу часткової мобілізації. 

Сьогодні в офіційному виданні Верховної Ради «Голос України» був опублікований закон України «Про затвердження указу президента України «Про часткову мобілізацію». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів