Міністерство оборони засекретило інформацію про оточених під Іловайськом (відео)

22:32 30 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Валерій Гелетей пояснив це питаннями держбезпеки.


Відео: ТСН

Міністерство оборони України засекретило офіційну інформацію щодо подій в Іловайську. Доля бійців, які мали вийти з оточення бойовиків і російських військ, досі не відома

Керівник армії Валерій Гелетей пообіцяв розповісти подробиці подій після того, як операцію з визволення українських солдатів буде завершено. Військові впевнені, що наразі будь-яке розголошення інформації щодо цієї спецоперації, особливо в онлайн-режимі у соцмережах, може загрожувати життю бійців.

А радник міністра оборони Олександр Данилюк заявив, що надмірна увага до ситуації навколо Іловайська – це задум спецслужб Російської Федерації. Ворог має на меті спровокувати паніку та протести серед українців, сприяти організації мітингів із вимогою відправити у відставку керівників Генштабу, Міноборони та командування АТО. А також паралізувати переможний дух патріотів.

Про це повідомила сьогодні, 30 серпня, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1».

Як інформував «Щоденний Львів», Президент повідомив про домовленість щодо пропуску оточених українських бійців до основних сил АТО, російські танки обстріляли оточених українців попри домовленість пропустити їх до основних сил АТО, підрозділи в селищі Червоносільське все ще не вийшли з оточення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів