Міліція обшукала на Майдані Незалежності мітингувальників (відео)

21:32 22 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: Gazeta.ua

Після того, як бійці спецпідрозділу «Беркут» почали відтісняти протестувальників до новорічно-різдвяного містечка, яке там монтують, між ними відбулися сутички.


Як повідомляють сьогодні, 22 листопада, «Коментарі», на Майдані Незалежності в Києві, де проходить мітинг на підтримку євроінтеграції, співробітники міліції, оточивши кільцем людей, які беруть там участь у мітингу протесту проти зриву керівництвом України її євроінтеграції, й обшукували їх. Бійці спецпідрозділу «Беркут» почали також відтісняти людей до новорічно-різдвяного містечка, яке монтують, у результаті чого відбулися на Майдані Незалежності відбулися сутички між активістами і співробітниками МВС, які взяли під контроль вхід на площу.

Окрім того, стало відомо, що на деяких автомобільних трасах виставлені посилені пости міліції. Там правоохоронці перевіряють автобуси, які прямують до Києва. Зокрема, посилені міліцейські пости на трасі Донецьк-Харків.

Відтак «Коментарі» нагадують, що вчора після провальної сесії Верховної Ради України та розпорядження Кабміну про призупинення процесу підготовки до укладення Угоди про асоціацію з ЄС кияни вийшли на Євромайдан (Майдан Незалежності в Києві) підтримати євроінтеграцію України. До Києва мають приїхати також делегації з різних регіонів України.

Вчора було заявлено, що, зокрема, до столиці приїдуть активісти зі Львова, Донецька та Харкова. Опозиція очікує на участь у недільному Євромайдані близько 30-40 тис. учасників.

Як повідомляв «Щоденний Львів», прихильники євроінтеграції вийшли на Майдан Незалежності у Києві.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів