Львівська міськрада затвердила програму протидії тероризму на 2014 рік

19:12 31 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: twitter.comAntikolorad

Як повідомляє в четвер прес-служба міської ради, основний акцент в цьому документі – на вчасне виявлення, попередження і реагування.

Як повідомила в четвер «Щоденному Львову», прес-служба міської ради, сьогодні, 31 липня, сесія ЛМР затвердила «Міську програму протидії тероризму на 2014 рік». У повідомленні також сказано: «Метою Програми є визначення превентивних заходів, спрямованих на посилення захисту життя і здоров’я людей, громадської безпеки, охорони особливо важливих об’єктів та недопущення проявів тероризму в області».

А начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич зазначила з цього приводу: «Станом на сьогодні на території Львівської області розташовано 98 об’єктів підвищеної та потенційної небезпеки, 27 з них мають загальнодержавне значення найбільш потенційно уразливих об’єктів. У зв’язку з ситуацією, яка склалася в країні, основні заходи, спрямовані на виконання Програми, є пов’язані з запобіганням, реагуванням та припиненням терористичних актів і мінімізації їх наслідків. Зокрема, основний акцент в цій Програмі – на вчасне виявлення, попередження і реагування. Основним виконавцем вимог цієї Програми пропонується визначити Службу безпеки України у Львівській області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів