Львівщина отримала для надання пільг і житлових субсидій на придбання палива «аж» 0,7 млн.

12:38 11 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: torange.ru

Про це повідомляє сьогодні, 11 листопада, прес-служба обласної державної адміністрації.

За її інформацією,у листопаді Львівщина отримала на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого палива та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу субвенцію з державного бюджету в сумі 0,7 млн. грн., які вже повністю передані місцевим бюджетам для спрямування за призначенням.

А, радше, для того, аби цей «пряник» не виглядав скупим, прес-служба ЛОДА додає, що «з початку року місцеві бюджети отримали коштів субвенції на цю мету в сумі 21,5 млн. грн. або 76,7 % до річних призначень, що дозволяє на сьогодні в повному обсязі забезпечити надання населенню області пільг і житлових субсидій на придбання твердого палива, скрапленого газу, а також провести виплати компенсацій громадянам, які, згідно зі статтями 43 і 48 Гірничого закону України, мають право на безоплатне отримання вугілля на побутові потреби, але проживають у будинках, що мають центральне опалення».

Як повідомляв «ЩЛ», місцевим бюджетам Львівщини перераховано на зарплати бюджетникам 23,6 млн., а Мінфін надав для її соціально-культурної сфери 10,25 млн. грн.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів