Мінфін надав 10,25 млн. грн. для соціально-культурної сфери Львівщини

13:59 8 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: businessblogshub.com

Зокрема – на будівництво й ремонт трьох шкіл та автомобільного мосту через річку Тисьменицю в Турківському районі.

Як повідомляє сьогодні, 8 листопада, прес-служба обласної державної адміністрації, за результатами робочої зустрічі голови ЛОДА Олега Сала з міністром фінансів України Юрієм Колобовим, на Львівщину «скеровано фінансовий ресурс, що дав змогу забезпечити оплату окремих видатків за рахунок коштів державних капіталовкладень. Зокрема – на будівництво й реконструкцію загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступеню у селах Нижня Яблунька Турківського району, Черниця Миколаївського району та Вороняки Золочівського району скеровано, відповідно, 1 760 000 грн., 985 872 грн. та 670 769 грн.

Окрім цього, профінансовано будівництво (повне відновлення) автомобільного мосту через річку Тисьмениця у місті Бориславі та берегоукріплення річки Східничанка у селищі міського типу Східниця на 3 008 764 грн. Голова ЛОДА Олег Сало повідомив також:

«Маємо нарешті позитивну динаміку щодо казначейських проплат ряду важливих об’єктів соціально-культурної сфери Львівщини. Зокрема, в цілому обсяг видатків за рахунок коштів державних капіталовкладень склав 10 250 000 гривень. Так, у місті Золочеві казначейство проплатило рахунки із погашення заборгованості минулих років за капітальний ремонт площі Вічевої, вулиці Маркіяна Шашкевича та прилеглих вулиць на понад 1 мільйон гривень. У дев’яти містах і районах області облаштовано новоутворені центри надання адміністративних послуг на суму понад 600 тисяч гривень».

За словами Олега Сала, відповідно до розрахунків, оплачено ремонт дахів у двох школах Пустомитівського району на суму 192 821 грн., капітальний ремонт фельдшерсько-акушерських пунктів сіл Бережниця і Рогізно – на суму 79 140 грн., капітальний ремонт та будівництво культурно-медичного центру с. Розлуч , народного дому міста Турка та Турківської центральної районної лікарні на загальну суму 1 008 218 грн.

Як повідомляє також прес-служба обласної державної адміністрації, 7 листопада забезпечено в повному обсязі розрахунки із оплати заробітної плати працівників бюджетних установ за загальним фондом – 28 389 232,28 грн. та спеціальним фондом 19 306 112,94 грн.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів