«ЛНР» відрізана від «ДНР», зафіксовано рух колон російських диверсантів убік РФ, – активіст

20:18 25 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: novayagazeta.ru

Про це повідомляє в п’ятницю лідер Громадянської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

Інтернет-видання «ОстроВ» передає сьогодні, 25 липня, в повідомленні «ЛНР відрізана від ДНР. «Луганськ поступово береться в кільце», – «Права справа»:

«ЛНР відрізана від ДНР. «Луганськ поступово береться в кільце». Про це «ОстроВу» заявив лідер Громадянської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов. 

«Військова ініціатива повністю на боці української армії. Йде поступове, ще не таке, як хотілося б, але знищення й витіснення терористичних угруповань з Луганської області. 

Можемо констатувати, що ЛНР відрізана від ДНР, сама територія Луганщини фактично розколота на три частини, єдиного командування у терористів вже немає. Тобто, план оточення і розколу озброєних терористичних формувань вдався», –  заявив він. 

На його думку, Луганськ «поступово береться в щільне кільце». «Зараз не перекрита тільки одна дорога – краснодонського напрямки, за допомогою якої підживлюються терористи. А так тенденція в цілому позитивна – кожен день звільняються від терористів міста й села», – далі повідомив він. 

Щоправда, на його думку, деякі гучні заяви керівництва АТО й Прикордонних військ про те, що кордон України повністю контролюється, або контролюється щільним вогнем, «не відповідають дійсності». 

«Кордон залишається, на жаль, прозорим, є шляхи для перетину колон техніки, іншого підкріплення терористів. Але останнім часом намітилася тенденція відтоку терористів назад до Росії, особливо військових фахівців.

Уже ні для кого не секрет, що всі екіпажі танків, які прибули з території Росії, або протиповітряна оборона – це не так зване «ополчення», оскільки воно не володіє необхідними знаннями, щоб управляти сучасною військовою технікою, а саме фахівці з Росії. Так от, останнім часом фіксувалися неодноразово колони, які рухалися у зворотному напрямку, у бік Росії. Мабуть, Росія усвідомила, що зараз дуже важко створити якийсь позитивний імідж «республік» в образі ДНР і ЛНР, особливо після катастрофи «Боїнга», – розповів він». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів