Іван Бубенчик заперечує розповідь Івану Сіяку про вбивства «беркутівців»

11:53 19 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: На фото:Іван Сіяк

Кореспондент «Щоденного Львова» сьогодні вирішив перевірити правдивість розповіді Івана Бубенчика, оприлюднену Іваном Сіяком (на світлині вгорі) на сайті «Bird In Flight» (https://birdinflight.com/), про те, що два роки тому на Майдані в Києві Бубенчик вбив пострілами з автомата двох командирів міліціонерів-«беркутівців» у потилицю.


Відео: "Політична шахівниця", програма ЛОДТРК.

У телефонній розмові з кореспондентом "Щоденного Львова" Іван Бубенчик сказав, що вчора у Києві справді мав зустріч з незнайомим досі чоловіком, який назвався Іваном Сіяком (документів він не показував), і дав йому інтерв’ю-спогад. Однак про такі два вбивства Іван Бубенчик не розповідав і тепер сам розшукує Івана Сіяка, щоб той спростував поширену ним неправдиву інформацію на сайті Bird In Flight. Іван Бубенчик пообіцяв дати "Щоденному Львову" номер телефону Івана Сіяка, що його сподівається одержати від людини, котра їх познайомила у столиці.

Після отримання телефона Сіяка "Щоденний Львів" візьме коментар і в автора публікації на сайті Bird In Flight. Хоча, можливо, особливо розшукувати Івана Сіяка не треба. Ось його сторінка на ФБ.

Тут Іван Сіяк написав, зокрема, таке: "...осознает ли Иван риск, связанный с признанием? вполне, я переспросил много раз. Бубенчик никогда не прятался, и еще в 2014 году рассказывал все это на камеру.  www.youtube.com/watch?v=cZz_VOa9REA".

Кореспондент "ЩЛ" переглянув це відео - у ньому жодного слова про вбивства. А поширене воно на каналі в You Tube, що називається російською мовою "Иван Бубенчик". Одне відео на увесь канал. Однак є ще інший канал на You Tube з назвою "Іван Бубенчик". Тут цього відео, яке додано зараз на "ЩЛ", немає.

Попередній матеріал на цю тему читайте тут.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів