Львів'янин Іван Бубенчик заявив, що він нібито вбивав беркутівців на Майдані, – ЗМІ (відео)

09:20 19 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: birdinflight.com

Активіст запевнив: «Кажуть, що на Майдані було багато зброї. Але це неправда. Інакше ніхто б не дав можливості розстрілювати наших хлопців».

«Львів'янин Іван Бубенчик стверджує, що нібито вбивав беркутівців», – повідомили сьогодні, 19 лютого, в інтернет-журналі «Bird In Flight» де також цитують:

«Іван Бубенчик молився, щоб на Майдані з'явилися автомати. За його словами, під ранок 20 лютого нібито приїхав хлопець, приніс автомат Калашникова в сумці з-під тенісної ракетки і сімдесят п'ять патронів. Він також розповів:

«Стріляв я з найдальшого від Майдану вікна за колонами, на третьому поверсі. Звідти чітко були видні міліціонери зі щитами у Стелли. Я обирав тих, хто командував. Відстань дуже невелика, тому на двох командирів потрібні були тільки два постріли. 

Стріляти навчився під час служби в Радянській армії. Пройшов навчання в школі військової розвідки. Готувалися проводити операції в Афганістані та інших гарячих точках.

Кажуть, що я вбив їх у потилицю, і це правда. Так вийшло, що вони стояли до мене спиною. У мене не було можливості чекати, поки вони розвернуться. Решти мені не треба було вбивати, тільки поранити в ноги».

Стріляв, створюючи видимість, начебто у активістів є двадцять-сорок автоматів. Це був важкий момент, оскільки я розумів, що міг зупинити розстріл хлопців. Різні люди на Майдані – не буду казати хто, але люди зі статусами – обіцяли мені, що патрони будуть. Я вірив, бігав з місця на місце...

Найважкі хвилини у моєму житті – повна безпорадність. Кажуть, що на Майдані було багато зброї. Але це неправда. Інакше ніхто б не дав можливості розстрілювати наших хлопців.

З моєї сотні на Інститутській загинули Ігор Сердюк і Богдан Вайда. Мої жертви – це злочинці, вороги. Я повинен говорити, щоб інші люди знали, як чинити з ворогами».

Про це повідомили сьогодні, 19 лютого, в інтернет-журналі «Bird In Flight».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів