ЄС наполягає: без двох законів і Тимошенко асоціації не буде

19:42 13 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: intv.ua

Такий висновок можна зробити зі слів речника Єврокомісара з політики сусідства Штефана Фюле – Пітера Стано – на брифінгу у середу.

Як повідомляє сьогодні, 13 листопада, «Українська правда», для того, щоб угода про асоціацію з ЄС була підписана, Верховна Рада повинна обмежений термін ухвалити три «євроінтеграційні» закони. Такий висновок можна зробити зі слів Пітера Стано – речника Єврокомісара з політики сусідства Штефана Фюле – на брифінгу у середу:

«Ми очікуємо від України результатів у трьох важливих питаннях: вибіркове правосуддя, виборче законодавство та реформи, закладені у порядок денний асоціації. Ви знаєте, що останнього тижня парламент підтримав в першому читанні проекти про прокуратуру та зміни до виборчого законодавства. Це одна річ.

Але цей прогрес має бути консолідований негайним ухваленням цих законів у другому читанні. І ми сподіваємося, що ці два закони будуть ухвалені без затримки, бо часу мало. І ще щодо питання Тимошенко. Мають бути зроблені рішучі дії для розв’язання цього питання, в якому звіт місії Кокс-Кваснєвського відіграватиме надзвичайне значення». 

Як повідомляв «Щоденний Львів», законопроекти щодо Тимошенко направлені на доопрацювання«регіонали» зривають усі терміни вирішення питання «Тимошенко».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів