Голова Львівської ОДА зрікся своєї заяви про звільнення з посади керівника області (відео)

15:17 23 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Олег Сало пояснює, що написав її під загрозою розправи.

Ось так голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало підписував заяву на звільнення з посади керівника області.
Відео: zaxid.net

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало, який напередодні написав заяву на звільнення, просить вважати її недійсною. Про це він заявив після того, як сьогодні вранці кілька сотень обурених львів’ян захопили приміщення обдержадміністрації і вимагали від губернатора піти у відставку.

Однак тепер Олег Сало пояснює, що заяву за звільнення його змусили написати радикально налаштовані елементи, які силоміць захопили приміщення Львівської ОДА. Він запевняє також: «Я був і залишаюся вірним президенту України, розділяючи його державницьку позицію, його стремління налагодити спокій і стабільність в Україні».

Про це повідомляє сьогодні, 23 січня, кореспондент «iPress.ua». Натомість прес-служба обласної державної адміністрації поширили з приводу цього повідомлення «Голова Львівської ОДА Олег Сало був змушений написати заяву на звільнення аби вберегти колектив»:

«Голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало написав заяву на звільнення з посади під тиском. Його змусили це зробити, погрожуючи захопленням влади: «Бачачи некерованих людей, відсутність лідера і усвідомлюючи їхнє небажання йти на переговори, а також переймаючись життям та здоров’ям працівників обласної державної адміністрації, я написав заяву». Тобто, за словами Олега Сала, заяву написано під силовим тиском. Дана ситуація за його поданням буде розглянута Прокуратурою Львівської області». 

Як інформував «ЩЛ», львів'яни захопили приміщення облдержадміністрації й змусили її голову написати заяву про звільнення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів