Львів'яни захопили приміщення облдержадміністрації й змусили її голову написати заяву про звільнення (відео)

14:00 23 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

Охорона будівлі ЛОР і ЛОДА не змогла стримати людей, бо їх дуже багато.


Відео: zaxid.net

Сьогодні, 23 січня, близько двох тисяч львів’ян прийшли опівдні під стіни Львівської облдержадміністрації на акцію в межах загальноукраїнського страйку. Згодом вони масово почали заходити у будівлю ЛОДА, аби поспілкуватися з головою адміністрації Олегом Салом, і оголосили, що «беруть владу в свої руки» і блокуватимуть будівлю.

Вся територія перед ЛОДА була заповнена людьми, які кричали «Заходимо!» й «Революція!» та закликають одне одного заходити спокійно, не бити вікна і не псувати майна». Охорона не змогла стримати людей, бо їх дуже багато.

Люди зайшли, почали колядувати. За словами охорони, до них вийшов хтось із заступників голови ЛОДА Олега Сала і сказав впустити людей.

Вони піднялись на другий поверх до кабінету Сала, люди почали співати гімн. Як з’ясувалося, Олег Сало зараз перебуває у Києві. Ініціативна група оголосила, що блокують адміністрацію і беруть владу в свої руки.

Про це повідомляє сьогодні, 23 січня, «iPress.ua». Це ж інтернет-видання інформує також у четвер: «Голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало написав заяву на звільнення. Про це повідомив кореспондент iPress.ua з місця подій».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів