Голова Львівської ОДА доручив залучати талановиту молодь до державного управління

14:10 28 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, голова ЛОДА Олег Синютка доручив керівникам її самостійних структурних підрозділів та структурних підрозділів апарату забезпечити проходження навчання талановитої молоді задля набуття практичного досвіду та ознайомлення з роботою органів виконавчої влади.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 28 січня, «Щоденному Львову», що голова ЛОДА Олег Синютка доручив керівникам її самостійних структурних підрозділів та структурних підрозділів апарату забезпечити проходження навчання талановитої молоді задля набуття практичного досвіду та ознайомлення з роботою органів виконавчої влади. У повідомленні також конкретизують:

«Про це йдеться у Розпорядженні голови Львівської ОДА. Окрім цього, метою прийняття Порядку залучення талановитої молоді є:

формування кадрового потенціалу для органів виконавчої влади за рахунок ініціативних, обдарованих та кваліфікованих фахівців;

омолодження кадрового резерву;

активізація розвитку особистісних якостей молоді, шляхом залучення їх до державної служби; надання можливості молоді долучатись до роботи в галузі державного управління, а також сприяння прозорості діяльності Львівської облдержадміністрації.

Як зазначається у розпорядженні Олега Синютки, кращих осіб, які пройшли навчання, зарахують до кадрового резерву для державної служби у структурних підрозділах Львівської облдержадміністрації. Варто також зазначити, що керівник області доручив головам райдержадміністрацій розробити аналогічний Порядок у райдержадміністраціях Львівщини».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів