Глава МЗС РФ уже не наполягає на федералізації України, але хоче впливу на нашу зовнішню політику (відео)

12:29 14 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: pikabu.ru

Міністр закордонних справ держави-агресора Сєргєй Лавров також заявив у неділю», що «Москва хоче бачити дружньою» ту країну, громадян якої вона вбиває.


Відео: midrftube

Москва вже не бачить різниці між федералізацією і децентралізацією, але хоче, щоб росіяни впливали на зовнішню політику України. Про це заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров в ефірі каналу «ТВ Центр»

«Як назвати нову державу – унітарна Україна, Республіка Україна, Федеральна Республіка або децентралізована Республіка – це абсолютно неважливо. Суперечка про те, що федерація – це погано, а децентралізація, можливо, й можлива, абсолютно несуттєва», – сказав глава МЗС РФ.

За словами Лаврова, головне завдання, яке сьогодні стоїть перед керівництвом України, – домовитися по суті, «як житимуть люди, обиратися губернатори, формуватися законодавчі збори, який буде статус російської мови та інших мов меншин». Також він стверджує, що Москва хоче бачити дружню Україну, щоб «росіяни» жили в Україні і впливали на її зовнішню політику.

«Ми хочемо, щоб Україна була дружньою, і щоб росіяни, які вважають Україну своїм домом, жили там і впливали на те, як ця держава вирішує соціально-економічні, зовнішньополітичні та інші завдання, щоб у них був голос у цій країні», –  сказав Лавров, чию заяву передає сьогодні, 14 вересня, кореспондент агенції «Укрінформ».

Як інформував «Щоденний Львів», російським телеканалам заборонили згадувати «київську хунту», «ДНР», «ЛНР» і диверсанта Гіркіна.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів