«Фронт Добкіна-Кернеса» має куратора в Кремлі, – ЗМІ

18:27 4 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: fedpress.ru

За нього відповідає помічник управління адміністрації президента Росії зі соціально-економічного співробітництва з СНД, Абхазією й Південною Осетією.

Як стало відомо інтернет-виданню «Еспресо.TV», відповідальним за проекти, пов’язані зі створенням «Українського фронту» Добкіна й Кернеса, в Кремлі призначили Бориса Рапопорта (на фото), одного з найближчих соратників Владислава Суркова – ідеолога створення російської моделі управління, яка дістала назву «Суверенна демократія», який зараз очолює управління адміністрації президента Російської Федерації зі соціально-економічного співробітництва з СНД, Абхазією та Південною Осетією (по суті – це орган, який має розробляти та втілювати в життя стратегії по розширенню та зміцненню «русского мира»). Повідомляючи про це сьогодні, 4 лютого, «Еспресо.TV» додає:

«Борис Рапопорт є давнім соратником Суркова і, де-факто, відповідає за український напямок цього управління. А останнім часом він усе рідше навідується в Донецьк, натомість став активніше працювати в Харкові.

Усі події останніх місяців показують, що Кремль розглядає Харків, як головний форпост «русского мира» на Сході України. Зокрема, на минулих вихідних в Харкові пройшов так званий з’їзд «тітушок», на якому було створено «Український фронт» – квазіорганізацію, яка має створювати народні дружини по захисту держбудівель.

Головним «віп-гостем» цього з”їзду був депутат-регіонал Олег Царьов, який входить в так звану групу Медведчука. Реальними організаторами з”їзду виступили мер Харкова Генадій Кернес та голова Харківської ОДА Михайло Добкін. Останніх також можна віднести до так званої групи Віктора Медведчука – лідера так званого«Українського вибору», який є кумом президента Росії Володимира Путіна та другом Владислава Суркова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів