Десантники зі Львова терміново потребують негайного підкріплення в Хрящуватому під Луганськом, – боєць

23:48 26 серпня 2014 р.

Десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова на території аеропорту Луганська

Десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова на території аеропорту Луганська
Фото: 5 канал

Про це повідомив увечері у вівторок один із них.

Десантники зі львівської 80-ї окремої аеромобільної бригади, які зараз перебувають на позиціях у селищі Хрящевате під Луганськом, потребують негайного підкріплення. Про це розповів один із бійців, який зараз перебуває там.

За його словами, учора вночі, 26 серпня, відбувся дуже важкий бій. Є поранені, один десантник загинув, ще один потрапив у полон до терористів.

«Нас безперервно обстрілюють, в тому числі установками залпового вогню «Град», очевидно, з території Росії. Бойовики підійшли критично близько до наших позицій, ми несемо втрати і потребуємо негайної допомоги та підкріплення.

Довго протриматися ми не зможемо. На наші повідомлення, на жаль, ніхто не реагує, тому ми сподіваємося, що ситуацію виправить публікація в пресі», – пояснив причину свого звернення боєць.

Він додав: «У нас є поранені, які потребують негайної допомоги, їх потрібно забрати і вивезти звідси. Ситуація критична. Ця ніч буде дуже важка».

Десантникповідомив це у вівторок інформаційній агенції «Гал-інфо». Натомість родичка десантника, який зараз перебуває на Луганщині, повідомляла сьогодні, 26 серпня, що, за словами військовослужбовців 80-ї окремої аеромобільної бригади, які дислокуються у селищі Хрящувате Луганської області, аони потрапили там в оточення, й додала:

«Назар телефонував і просив про допомогу. Сказав, що одного з наших десантників сепаратисти взяли у полон, селище оточили і через гучномовці кричать, аби всі вони здавалися, бо працюють російські війська. Хлопці розгублені і просять про допомогу».

Про це повідомлялося у вівторок на сайті Західної інформаційної корпорації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів