Частина гарнізону міста Вуглегірськ на Донеччині опинилася в оточенні, – волонтер (відео)

14:55 30 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Волонтер Олексій Мочанов повідомив сьогодні, 30 січня: «Зараз частина пацанів гарнізону, який забезпечував українську державність у Вуглегірську, потрапила в оточення. Потрібна допомога, підмога. Кажуть, що якийсь підрозділ висунувся на допомогу».


Відео: «112 Україна»

У Вуглегірську частина гарнізону сил АТО потрапила в оточення. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив волонтер Олексій Мочанов, конкретизуючи при цьому:

«Зараз частина пацанів гарнізону, який забезпечував українську державність у Вуглегірську, потрапила в оточення. Потрібна допомога, підмога. Кажуть, що якийсь підрозділ висунувся на допомогу.

У Дебальцевому, на великому хресті, потрапило під «Град» або під «Ураган». Зараз пацанам – вважайте це офіційним зверненням до Генштабу, Міністерства оборони і Верховного головнокомандуючого – потрібна допомога.

Потрібно реалізувати на ділі десантну приказку: «Сам гинь, а товариша виручай».

«З боку Дебальцевого хтось висунувся до Вуглегірська... Остання розмова була 4 хвилини тому, і, чесно кажучи, звісно, особливої радості не принесла.

Гордість бере за пацанів, але нам не потрібні мертві герої. Нам потрібно зібратися до купи. Якщо поруч є підрозділи, то генерал Муженко зобов'язаний відправити туди термінову допомогу».

Телеканалу «112 Україна», який передає повідомлення волотера, інформує також:

«Зазначимо, раніше джерело в Генштабі повідомило «112.ua», що бойовики самопроголошеної »ДНР» контролюють Вуглегірськ, а кільце навколо Дебальцевого стислося. Інформацію про взяття бойовиками Вуглегірська підтвердив і Семен Семенченко.

Бойовики увірвалися до Вуглегірська вчора, і на деякий час місто було захоплено. Однак сили АТО провели контратаку і відбили Вуглегірськ.

Туди зайшла Нацгвардія. Однак втримати під контролем місто, яке обстрілюють, силам АТО досить складно».

Як інформував «Щоденний Львів», волонтер Олексій Мочанов повідомляв у п’ятницю: «Бойовики контролюють близько половини Вуглегірська, з боку Горлівки бійці Збройних Сил України тримають кругову оборону».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів