Бійці 24-ї бригади зі Львівщини не здали жодного метра землі на 29-му блокпосту (відео)

20:28 16 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

На одному з найважливіших опорних пунктів Луганщини, досі не вистачає тепловізорів.

«Телевізійна служба новин» каналу «1+1 повідомила сьогодні, 16 квітня:

«На Луганщині противник із гранатометів обстріляв опорний пункт українських військ неподалік Станиці Луганської. Там знову літали безпілотники.

29-й блокпост в районі Бахмутської траси нині – чи не найгарячіша точка на Луганщині. Тут постріли можна почути практично кожної ночі.

Арсенал, окрім звичних автоматів та кулеметів, часто-густо – далеко не малокаліберний. Бойовики використовують 120-міліметрові міномета, стріляють із танка. Від протибліндажних мін земля перепахана величезними воронками. Снаряд заходить у землю на 2,5 метри, і вже тоді вибухає.

Після відводу важкого озброєння хлопці з 24-ї бригади роблять фактично неможливе. Маючи лише автомати, біноклі та стареньку БМП, вони жодного метра землі противнику не здали.

Командир другої афганської штурмової роти батальйону «Айдар» із позивним «Малиш» розповів: «За нею вже восьму добу полюють. Відбила не одного диверсанта. Відремонтували власними силами. Збройні сили України нових машин не дають». 

Дані розвідки – вкотре невтішні. На тому боці – готуються до наступу. У район Кіровська зайшла чергова колона танків і бойовиків.

Боєць 24-ї ОМБр (окремої механізованої бригади з Яворова на Львівщині. – «ЩЛ») «Білик» розповів: «У них там рух, як на міжнародній трасі. Не соромляться їздити. Ну, і спостерігають за нами ось із цього террикона».

Диверсанти намагаються підходити до українських позицій, тому спостереження не припиняється ані на мить. Уночі з цим складно. На 29-му блокпості, одному з найважливіших опорних пунктів Луганщини, досі не вистачає тепловізорів».

http://tsn.ua/ato/na-peredovomu-29-mu-blokposti-biycyam-ne-vistachaye-teplovizoriv-421826.html

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів