5% бар’єр на виборах подолають ті політсили, яким це дозволять, – соціолог

23:57 15 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Президент українського фонду «Громадська думка» Володимир Подгорнов переконаний, що на дочасних виборах до Верховної Ради 26 жовтня 2014 року будуть широко застосовані і жорстко використані всі старі технології, які дозволяють партіям переповзти від позначки 4,99% до 5,01%.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це він сказав на засіданні Львівського прес-клубу на тему «Які нові виборчі технології будуть використані в ЗМІ під час виборів у Верховну Раду».
«Усі старі технології: всі варіанти фальсифікацій, тиску на виборців все, що було в Україні на цих виборах, буде використано.
Новим буде те, що не буде умовних застережень, бар’єрів, на які ідуть політичні сили заради своєї перемоги. Тим більше, що в багатьох політичних сил ситуація катастрофічна: наберуть 5% ті чи інші партії. Багато партій, які колись були переможними лідерами громадської думки, чи наберуть 4,99% чи 5,01%? Це також буде залежати, чи дозволять їм набрати 5,01%. Це вирішуватимуть ті, хто наберуть більше, у кого буде влада в комісіях, на місцях»,- зазначив соціолог.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів