24-та Залізна бригада зі Львівщини зірвала план Путіна організувати «котел» на Луганщині, – ОК «Північ» (відео)

19:30 21 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки журналіста Михайла Дворянчука в інтернет-мережі «Facebook»

У прес-центрі Оперативного командування «Північ» ЗСУ повідомили в середу: «І знову на вістрі подій 24 омбр, яка по праву носить назву «ЗАЛІЗНА». Впевнені дії, грамотно та своєчасно прийняті рішення керівним складом оперативного командування, вміли дії командирів всіх рівнів та особового складу військових частин вдруге зривають плани Путіна».

У прес-центрі Оперативного командування «Північ» ЗСУ повідомили сьогодні, 21 січня, такі останні новини з нав'язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Вже вдруге терористично-російські банди робили спробу організувати «котел» в зоні виконання бойових завдань військами оперативного командування «Північ», подібна ситуації була біля Луганського аеропорту (наприкінці серпня). І в друге вони отримали гідну відсіч

І знову на вістрі подій 24 омбр (окрема механізована бригада імені Данила Галицького з Яворова на Львівщині. – «ЩЛ»), яка по праву носить назву «ЗАЛІЗНА». Впевнені дії, грамотно та своєчасно прийняті рішення керівним складом оперативного командування, вміли дії командирів всіх рівнів та особового складу військових частин вдруге зривають плани». 

Про це повідомляєтьсяв середу на сторінці прес-центру Оперативного командування «Північ» в інтернет-мережі «Facebook», де також навели посилання на повідомлення журналіста Михайла Дворянчука:

«Із почутого. Наголошую, ПОЧУТОГО! Вчора була найбільша спроба російських окупантів створити плацдарм для котла, більшого за Іловайський. На прорив, у напрямку 31 блокпосту йшов цілий танковий батальйон за підтримки ствольної та реактивної артилерії, і піхоти.

Задача: знищити 31 та 29 блокпости та закріпитися на даних напрямках. При цьому першочерговою задачею було відкинути ВСУ на кілька десятків кілометрів і зажати боями.

Впродовж кількох днів, передова штурмова група мала отримати підтримку ше кількох російських БТГ. Окупанти готували плацдарм для одночасного флангового удару по Щастю, взявши Станицю Луганську у кільце.

Знову планувалося «заблукати» через кордон кілька батальйонів ВДВ (дислокуються у Міллєрово, РФ), вивівши їх «помилково» до Щастя. Тим часом артилерія російських фашистів моцно утюжила позиції наших військ у східній частині Сектора «А» аби ті не підтримували 31 та 29 блокпости.

Завдяки вправній роботі ГШ, ГУР, СВР, ССО та звичайним розвідгрупам бригад, а особливо 24-ій омбр та нашій артилерії – план російських фашистоокупантів накрився величезною сракою. Утім зараз ше зберігаються небезпечні спроби російських військ відновити статус-кво

Спроби відтіснити наші війська подалі від «столиць» мєрзких республік, може трактуватися тільки у розрізі підготовки до наступу на Маріуполь. 

N.B. Дана інформація не є секретно. Треба хлопцям Героїв давати. І робота штабів на всіх рівнях на висоті. Дух захоплює від тієї драми, до якої готувались наші війська. Слава нашій Армії! Слава Нації!!!».

Михайло Дворянчук написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «ЩЛ», бійці 24-ї бригади з Львівщини впевнені в можливості відновити контроль над 31-м блокпостом.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів