У Львівській міськраді розмірковують про скорочення весняних канікул у школах

11:48 9 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: espreso.tv

Керівник управління освіти ЛМР Зоряна Довганик повідомила у вівторок: «Зараз ми працюємо над оптимальними шляхами відпрацювання».

«Як розповіли в управлінні освіти ЛМР, коли у навчальних закладах відновили навчання після тимчасового призупинення, освітяни почали шукати шляхи для відпрацювання», – повідомили сьогодні, 9 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Відтак, розглядається декілька варіантів відпрацювання, а саме: за рахунок ущільнення навчальних матеріалів, проведення додаткових уроків у школах або ж через зменшення терміну весняних канікул зі семи до чотирьох днів, але з урахуванням того, що сумарно річні канікули мають становити 30 днів. Керівник управління освіти ЛМР Зоряна Довганик зазначила: «Зараз ми в управлінні освіти збираємо інформацію від керівництва шкіл щодо пропозицій по можливих варіантах відпрацювань у навчальних закладах Львова і на підставі отриманих даних будемо визначати та рекомендувати методи відпрацювання. Однак, варто зауважити, що Міністерство освіти і науки України не рекомендує перенавантажувати дітей додатковими уроками».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів