Комісія Львівської облради погодила передачу академії майна школи-інтернату

12:00 6 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: oblrada.lviv.ua

Депутати обласнорї ради розглянуть на сесії проект рішення «Про передачу майна в державну власність на баланс Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного».

У Львівській обласній раді повідомили сьогодні, 6 вересня: «Постійна комісія з питань комунального майна та приватизації Львівської обласної ради зробила у вівторок, 5 вересня, ще один крок до створення військового ліцею на базі колишньої загальноосвітньої школи-інтернат у Червонограді. Депутати підтримали проект рішення обласної ради «Про затвердження акта ліквідаційної комісії з ліквідаційним балансом комунального закладу Львівської обласної ради «Червоноградська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів», а також погодили винесення на сесію проекту рішення «Про передачу майна в державну власність на баланс Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного».

«Міністр оборони України та керівництво Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного підтвердили в серпні готовність створити на базі колишньої школи-інтернату в Червонограді військовий ліцей. Відкрити цей навчальний заклад планують 1 вересня 2018 року. Тут навчатимуться учні 10-11 класів, які після його закінчення продовжуватимуть навчання в академії сухопутних військ», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів