25 студентів трьох львівських вищих навчальних закладів стажуватимуться в кращих фірмах у Польщі

11:30 8 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, в приміщенні Генерального консульства Республіки Польща підписано угоду між університетами імені Івана Франка й «Львівська політехніка» та академією мистецтв із польським Фондом «Leopolis for Future».

У прес-службі обласної ради повідомили сьогодні, 8 грудня, «Щоденному Львову», що вищі навчальні заклади Львова підписали угоду про співпрацю з польським Фондом «Leopolis for Future», відповідно до якої студенти вишів отримали змогу проходити стажування в найкращих польських та міжнародних фірмах, підприємствах на території Польщі. У повідомленні також конкретизують:

«Підписання відповідної угоди між Львівським Національним університетом імені Івана Франка, Національним університетом «Львівська політехніка», Львівською національною академією мистецтв та польським Фондом «Leopolis for Future» відбулася у четвер, 4 грудня, в приміщенні Генерального консульства Республіки Польща у Львові.

Програма практичних студентських стажувань розрахована на студентів трьох вищезгаданих вишів. Її головна мета – надати молодим українцям можливість отримати найкращий європейський досвід роботи.

Влітку 2014 року успішно відбувся перший випуск проекту. Відтак польські та українські партнери вирішили продовжити дію двосторонньої угоди. У наступному випуску проекту у 2015 році візьмуть участь 25 студентів трьох львівських вищих навчальних закладів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів