У Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні одужують 30 отруєних в ресторації на площі Ринок

09:53 22 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ikl.lviv.ua

Станом на шосту годину 22 травня на стаціонарному лікуванні в Бродівській центральній районній лікарні перебуває одна особа, яка отруїлася, ймовірно, в результаті вживання неякісних страв в ресторані «Ala minute».

Станом на шосту годину 22 травня на стаціонарному лікуванні в обласній інфекційній клінічній лікарні перебуває 30 людей, яких госпіталізували з попереднім діагнозом «харчове отруєння» в результаті вживання неякісних страв в ресторації «Театр Пива «Правда» на площі Ринок, 32 у Львові. Серед них – дві дитини. Стан всіх госпіталізованих наближається до задовільного. 

Про це повідомили сьогодні, 22 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради. Натомість у департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації інформують у п’ятницю:

«Станом на шосту годину 22 травня на стаціонарному лікуванні у Бродівській центральній районній лікарні перебуває одна особа (зі шести жителів міста Броди та Бродівського району, які 10 травня отруїлися, ймовірно, в результаті вживання неякісних страв в ресторані «Ala minute»). Стан потерпілої наближається до задовільного».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів