Німецький пластичний хірург обіцяє прооперувати 120 дітей у Львові (відео)

16:22 17 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

15 лютого до Львова приїхав всесвітньовідомий пластичний хірург, професор, доктор медичних наук Клаус Екснер. У рамках міжнародного проекту BigShoe, за підтримки ФК «Баварія Мюнхен», німецький хірург у Комунальній 8-й міській клінічній лікарні (вул. Навроцького, 23) проводить низку операцій для дітей і дорослих.


Відео: tvzikua

Про це інформує прес-служба ЛМР.

Для огляду підготовлено більше 20 пацієнтів. Загалом цього року професор планує надати допомогу понад 120 пацієнтам.

«Я приїхав в неділю. Ми мали дуже великий прийом, де було більше 50 пацієнтів. Ми довго проводили з ними обговорення. Деяких з цих пацієнтів я знаю з попередніх візитів, бо це мій четвертий візит до Львова. Є багато дітей з вродженими вадами, наприклад, очі у деяких дітей не відкриваються. Після опіків є багато швів. Вчора ми прооперували 11 дітей. Але це не означає 11 операцій, бо буває, що для дитини потрібно кілька операцій. Учора ми проводили цілий день операції, сьогодні з 06.30 год ми вже мали важкі операції. Ще буде кілька до кінця дня і кілька завтра. А завтра я мушу від’їжджати. На цей раз був запланований короткий візит. Але ми залишаємось у доброму контакті.

Є різна ціна, залежно від виду операції, але середня ціна – 3 тис євро. Але в цю суму входить перебування в лікарні і інші додаткові послуги, якщо вони потрібні. Завдяки «Баварії Мюнхен» і співпраці з «Біг Шу» за цей рік ми плануємо провести понад 120 операцій. Тому мусимо ще раз приїхати, можливо, в травні», - розповів Клаус Екснер, приват-доцент, доктор медицини, хірург з Франкфурта-на-Майні.

У 2012-2013 рр. німецький лікар провів консультації для 67 хворих дітей з вродженими та набутими вадами розвитку. Разом з українськими лікарями, Клаус Екснер прооперував 23 дитини з вродженими птозами очей, рубцевими післяопіковими контрактурами, та 4 дорослих пацієнтів з післяопіковими контрактурами, вродженими синдактиліями, гемангіомами великих розмірів, птозом повік. Для лікарів 8-ї лікарні, дитячих офтальмологів, комбустіологів Івано-Франківська хірург прочитав лекцію про проблеми лікування вад обличчя.

У 2014 році професор був у Львові впродовж 10 днів. За цей час поділився знаннями з лікарями 8-ї міської клінічної лікарні, Обласної дитячої клінічної лікарні, Міської дитячої клінічної лікарні, Львівського онкоцентру та лікарями Тернопільщини і Франківщини, прочитавши лекцію про використання мікрохірургічної техніки у реконструктивній пластичній хірургії.

Цього року підготовлено більше 20 пацієнтів для огляду німецьким професором. Це діти з вродженими та набутими вадами і дорослі після перенесених травм.



Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів