На Львівщині шпиталізовано 32 отруєних на весіллях (+відео)

11:55 20 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: 4vlada.com

Стан більшості пацієнтів – середньої важкості з покращенням.

«За інформацією Львівського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф 17 травня об 11:20 зафіксовано групове захворювання (з симптомами гострої кишкової інфекції)», – повідомили сьогодні, 20 травня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

Захворілі перебували на весіллях, які відбувались в ресторані «Соната» у Новояворівську 14 травня 2016 року. Перші пацієнти почали звертатись у Новояворівську районну лікарню №1 у другій половині дня 16 травня.

Станом на шосту годину ранку 20 травня з вогнища інфекції госпіталізовано 32 людей, у тому числі – семеро дітей. Зокрема, в інфекційне відділення Новояворівської районної лікарні №1 – 21 людину, в тому числі – шестеро дітей, в інфекційне відділення Бориславської центральної міської лікарні – 10 людей, тому числі – одну дитину, в інфекційне відділення Стрийської центральної районної лікарні – одну людину. Попередній діагноз: гостра кишкова інфекція.

Стан більшості пацієнтів – середньої важкості з покращенням. Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів. 

Медичною та санітарно-протиепідеміологічною службою проводиться обстеження вогнища інфекції, уточнюються списки осіб, що були присутні на весіллях та їх контактів. Причина можливого отруєння з'ясовується».

Про це повідомили сьогодні, 20 травня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів