Медики продовжують шпиталізовувати отруєних продуктами харчування на Львівщині

09:45 27 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Вихованців культурно-освітнього табору «Білий орел» відправити до інфекційної лікарні смажені курячі крильця.

У Львівській ОДА повідомили сьогодні, 27 липня, що в культурно-освітньому табору «Білий орел» у селі Майдан у Жовківському районі на Львівщині захворіли 11 людей (у тому числі – дев’ятеро дітей). Медики шпиталізовували до обласної інфекційної клінічної лікарні з попереднім діагнозом «харчове отруєння» (у тому числі – вісьмох дітей).

П’ятеро з них – у стані середньої важкості (у тому числі – троє дітей), у решти – стан легкого ступеню важкості. 26 липня медики виписали зі стаціонару на вимогу батьків чотирьох дітей. Про це повідомили сьогодні, 27 липня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Натомість тележурналісти дізналися: «Кількість потерпілих внаслідок масового отруєння в таборі «Білий орел» на Львівщині зросла – до шпиталю доправили ще одну дитину.

Загалом гостра кишкова інфекція вклала до лікарні дев'ятьох дітей та двох дорослих. Усі потерпілі – з польського мовно-оздоровчого табору, який влаштували на приватній базі відпочинку».

«Чим саме потруїлися відпочивальники, ще з'ясовують, але попередньо нарікають на смажені курячі крильця. Фахівці взяли в таборі зразки їжі, питної та озерної води.

У санепідслужбі кажуть, що головна проблема полягає в мораторії на перевірку таких об'єктів», – повідомили також сьогодні, 27 липня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Як інформував «Щоденний Львів», вчора повідомляли, що медики шпиталізували на Львівщині вісьмох вихованців польського табору

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів