74 львів’ян захворіли на кір, – ЛМР

14:00 15 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Христини Процак в інтернет-мережі «Facebook»

У міськраді запевнили: «Питання про обмежувальні заходи у школах міста поки не розглядається».

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив сьогодні, 15 січня, під час брифінгу: «Маємо на сьогодні 74 особи, які захворіли. З них 49 – це діти, але не всі шкільного віку. Будуть прийматись рішення, які будуть рекомендаційними для міської влади. Я вважаю, що дуже важливо, щоб діти мали добрий імунітет. Пропозиції, які лунають про те, щоб не впускати когось до школи, то діти усі за, вони б довго не ходили. Проте  вважаю, що і школи, і садочки мають працювати у звичному режимі. Ті школи, де є перевищений бар'єр, а на Сихові є одна школа, яка зараз на канікулах, де захворіли дев’ятеро дітей, і там ситуацію треба дослідити».

Андрій Садовий також зазначив: «Кожна людина може захворіти на ту чи іншу хворобу. Але якщо ти маєш добру імунну систему, якщо є добра профілактика, тоді організм поборює цю хворобу. 50 відсотків людей говорять, що щеплення має бути однозначно, а 50 відсотків – що є запитання. Тому великі дискусії. Тут ми на стороні здорового глузду. Кожна родина самостійно приймає рішення, як бути».

Міський голова також запевнив: «Завдання міста – забезпечити весь процес, тому садочки, школи, де діти вже вийшли з канікул, працюють. Школи, де ще є канікули, не працюють, зокрема, і школа на Сихові, де дев’ятеро хворих, там також канікули».

Про це поінформували в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів