Зведений військовий оркестр Нацгвардії особливо приймали в Золочеві

17:20 26 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Зведений військовий оркестр Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України розпочав концертний тур приурочений до Дня Конституції України містами Західної України.

Про це повідомили сьогодні, 26 червня в Національній гвардії України, де також поінформували: «Зведений військовий оркестр Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України розпочав концертний тур приурочений до Дня Конституції України містами Західної України. До складі зведеного оркестру увійшли п’ять військових оркестрів з військових частин 1141 у Луцьку, 3028 у Калинівці, 1241 в Івано-Франківську, 3008 у Вінниці та оркестр 2-ї Галицької бригади зі Львова під керівництвом головного диригента старшого лейтенанта Романа Вовка».

Роман Вовк розповів: «День Конституції України – це свято, яке торкається кожного Українця. Ми хочемо донести і показати людям, що Національна армія згуртована, що ми поруч, а армія може бути творчою. Наразі ми вже дарували свою творчість мешканцям Івано-Франківська, Миколаєва, Рівне та Золочева і думаю, що в цих містах нам вдалось донести основну думку заходу».

У Нацгвардії повідомили також: «У всіх цих містах зведений оркестр із великою вдячністю зустрічає міська влада та мешканці. В Миколаєві оркестранти приїхали на їх особливе свято – День міста, де пройшлись вулицями містечка та дали концерт на центральній площі. У Рівному саме в цей день свої випускні вечори святкували випускники та їх батьки, які з радістю послухали нацгвардійців».

«Особливо теплим був прийом у Золочеві, де дислокується Навчальний центр Національної гвардії України, адже тут містяни вже не один рік пліч-о-пліч живуть із гвардійцями, і багато хто з музикантів проходив тут службу. Подивитись на оновлений і сучасний репертуар оркестру прийшло дуже багато родин військовослужбовців, пересічні громадяни, солдати та діти», – поінформували також у Нацгвардії.

«Концертний тур зведеного оркестру Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України лише розпочався. Попереду – ще не одне місто, але слава про військових музикантів уже рознеслась Західним регіоном», – повідомили також сьогодні, 26 червня, в прес-службі Національної гвардії України», де також опублікували відео- та фоторепортажі з концерногог туру.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів