У Львові відзначили уже восьмий «День кельнера» (відео)

15:00 23 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Найбільше відомих львів’ян долучилися до обслуговування клієнтів у пабі «L'uft».

«21 травня Львів відзначив уже восьмий «День кельнера», – повідомили сьогодні, 23 травня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«З нагоди святкувань у міськраді нагородили 119 кращих львівських офіціантів, а також переможців конкурсів за лайк/репост про «День кельнера» у соцмережах та за «Краще селфі з кельнером». Також до святкувань, традиційно, долучилися і ресторатори, чиновники, депутати та відомі львів’яни, які цього дня кілька годин працювали кельнерами в ресторанах та кафе міста.

Зокрема, власники вийшли на зміну у ресторанах «Delicateka», «Підпільний Кіндрат», «Бар Йосип», «Kafe «Jerusalem», кондитерській-ресторані «Фраєрка» та низці інших закладів. У «Ресторації Бачевських», водночас, попрацював актор Театру імені Леся Курбаса Микола Береза, у «Голодному Миколі» – телеведучий Андрій Ферцак, у «Штрудель Хаус» – представник департаменту економічної політики мерії Юлія Філь.

У «Кумпелі» на вулиці Винниченка клієнтів обслуговував рок-музикант та лідер гурту «Wszystko» Зиновій Карач, а президент Львівського туристичного альянсу наливав гостям каву у «Домініканес», де також працювала кельнером в.о. начальника управління економіки та депутат міськради Вікторія Довжик. Найбільше відомих львів’ян долучилися до обслуговування клієнтів у пабі «L'uft» – з 15.00 до 18.00 – вокалістка ска-панк гурту «Абу-Касимові Капці» Юлія Шмідт, ведуча та менеджер «Радіо Сковорода» Юля Гемберг, культуролог, редактор «AfishaLviv.net» та арт-директор Underground» Ляна Мицько й тату-майстер, художниця, басистка Маша «Abra».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів