У Львові відбувся урочистий молебень до Пресвятої Богородиці за мир і спокій в Україні

18:33 25 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці

Участь у ньому взяли в понеділок священики різних конфесій.

Ось уже 23 роки поспіль за ініціативою Львівської державної академії хорової акапели «Дударик» 24 серпня з нагоди 23-річниці з Дня Незалежності України, на площі перед пам’ятником Тарасові Шевченку відправляється акафіст до Пресвятої Богородиці.

З привітанням з днем незалежності звернувся мер Львова Андрій Садовий, який зазначив, що в цей нелегкий час для України, формується нова генерація, патріотизм з національною свідомістю.

Після його виступу була оголошена хвилина мовчання, за загиблими борцями за Україну. Далі зазвучав мелодійний спів «Дударика» – хору під керівництвом Миколи і Дмитра Кацала, які разом з священиками розпочали «Акафіст до Пресвятої Богородиці».

На цьому дійстві були присутні працівники та ветерани транспортної міліції, які разом з громадянами та гостями м. Львова співали. Священики різних конфесій, звершили молитви за мир та спокій на землі, за воїнів та працівників міліції, які зараз несуть службу захищаючи нашу свободу від ворогів.

Присутні ветерани транспортної міліції не стримували своїх сліз, коли служився молебень, за загиблими воїнами та працівниками міліції. Після закінчення Акафісту прозвучав духовний гімн України «Гей, пливе кача…».

Далі відбувався святковий концерт, на якому звучали патріотичні пісні за участю всіх присутніх на площі.

Про це повідомили в понеділок у прес-службі транспортної міліції – підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів