У Львові розпочали акцію «Територія дитинства» (програма)

11:21 26 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

До 5 червня соціальні фахівці залучатимуть в різних куточках міста маленьких львів’ян пільгових категорій до різноманітних пізнавальних та розважальних заходів.

25 травня працівники Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді до Міжнародного дня захисту дітей розпочали акцію «Територія дитинства» –впродовж дня діти пільгових категорій провели веселе та цікаве дозвілля у міському дитячому еколого-натуралістичному центрі, дитячій планеті («Sky Park»), парку Культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького. Начальник відділу соціальної роботи Личаківського району Львівського міського центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Клапатюк розповіла:

«Цьогоріч «Територія дитинства» охоплює низку різноманітних заходів, як для дітей, так і для дорослих. Це і відвідування дитячих центрів, музеїв, театрів, екскурсій, які вдало поєднують у собі розвиваючу, пізнавальну, розважальну та освітню функцію.

Окрім цього, діти разом із батьками залучатимуться до поїздок та спільних походів у філармонію, що сприятиме формуванню позитивного сімейного мікроклімату, розвитку стосунків взаємодопомоги та довіри. Сподіваємось, що святкова атмосфера, хороший настрій, радість та усмішки супроводжуватимуть учасників упродовж усієї «Території дитинства».

У рамках «Території дитинства» до 5 червня в різних куточках Львова соціальні фахівці залучатимуть маленьких львів’ян пільгових категорій до різноманітних  пізнавальних та розважальних заходів. Так, діти з багатодітних, малозабезпечених, опікунських сімей, діти-сироти, діти з особливими потребами, діти учасників АТО та діти, які переселились з окупованих територій України матимуть можливість безкоштовно насолодитися забавами на атракціонах парку культури та дитячої планети («Sky Park»), відвідати музеї, кінопалац, дізнатись історію Львова під час подорожі Чудо-бусом, насолодитись ароматами та красою квітів у Ботанічному саду, поспілкуватись з рідкісними звірятами у еколого-натуралістичному центрі, здійснити цікаву подорож у селі Страч, переглянути безліч вистав у театрах міста, поспілкуватись з природою у Шевченківському гаю, зустрітись з мультиплікаційними героями у Центрі творчості для дітей та юнацтва, долучитись до великого малюнку на асфальті карти нашої країни.

Окрім незабутніх вражень учасники заходів отримають солодкі частунки.  Окрім цього, на «Території дитинства» усі охочі зможуть отримати фахову консультацію соціального працівника, юриста, психолога. 

Заходами «Території дитинства» планується охопити понад 1000 дітей та дорослих. Про це повідомили сьогодні, 26 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів