У Львові продовжили до 1 травня безплатне відвідування музеїв у рамках проекту «На вихідні...»

21:38 27 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: lhm.lviv.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, до до 1 травня 2015 року триватиме проект «На вихідні з сім’єю у музей» який «передбачає безкоштовний вхід, екскурсію чи майстер-клас у окремо визначений музеєм вихідний день тижня, для сім’ї з дітьми».

«Проект «На вихідні з сім’єю у музей» продовжується до 1 травня», – повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, конкретизуючи при цьому

«Музеї міста Львова з 1 березня до 1 травня, в рамках проекту «На вихідні з сім’єю у музей», пропонують для сімей цікаві та корисні для особистого та дитячого розвитку програми. А вчений секретар Державного меморіального музею Михайла Грушевського Софія Легін зазначає:

«У ці весняні дні, коли усе навколо повертається до життя, ласкаво запрошуємо до музеїв Львова. Маємо надію, що програма, яку пропонуємо, сподобається як дітям, так і дорослим. Сподіваємось, що відвідини усіх організованих в рамках проекту заходів та пропозицій, сприятимуть творчому єднанню та стануть ще одним теплим, сонячним промінчиком надії на хороше майбутнє українських родин». 

Нагадаємо, що ініціаторами проекту є Львівська міська рада спільно з музеями Львова.

Проект розпочався з червня 1 червня та триватиме до 1 травня 2015 року  і передбачає безкоштовний вхід, екскурсію чи майстер-клас у окремо визначений музеєм вихідний день тижня, для сім’ї з дітьми.

Кількість учасників проекту – 28 закладів культури. Кожний музей індивідуально пропонує час та програму проведення даної акції, з якою Ви можете ознайомитись на сайті: Туристично-інформаційного центру (http://www.touristinfo.lviv.ua), офіційному туристичному сайті міста (http://lviv.travel) та на сторінці «Facebook» (https://www.facebook.com/lvivtravel)». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів