У Львові та Харкові щедрували, збираючи кошти захисникам аеропорту Донецька й пораненим та дітям (відео)

22:05 14 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Харківські та львівські волонтери щедрували на користь армії – напередодні Старого Нового року ходили від хати до хати з театралізованою містерією.

«Телеканал новин «24» інформує сьогодні, 14 січня, у відеосюжеті «У Харкові та Львові на Меланки відродили давні національні традиції»:

«Харківські та львівські волонтери щедрували на користь армії – напередодні Старого Нового року ходили від хати до хати з театралізованою містерією.

У Харкові у вишиванках та вінках хлопці та дівчата ходили щедрувати по оселях. Не для себе, а для українських бійців.

Підтримали ідею близько півсотні охочих. Так, завдяки різдвяним колядкам помічники армії назбирали декілька тисяч гривень та купу солодощів. Усе зібране вже цього тижня за допомогою волонтерів передадуть легендарним «кіборгам» донецького аеропорту.

Щедрувати на благодійність вирішили і у Львові. Частину грошей передадуть дітям-сиротам, решту – використають на медичні послуги для постраждалих в АТО і на Майдані».

Про це повідомив у середу «Телеканал новин «24». Як інформував «ЩЛ», львівські пластуни колядують у державних установах та на підприємствах, аби зібрати на аптечки військовим.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів