Понад 600 музикантів з'їхалися до Львова взяти участь у «Бах Маратоні» (відео)

22:05 21 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: «5 канал»

У великих концертних залах міста музика великого класика лунатиме до другої години ночі.


Відео: «5 канал»

Двадцять чотири години поспіль у Львові лунає музика Йоганна Себастьяна Баха. На честь 330-річчя від дня народження композитора у місті влаштували «Бах-маратон».

Понад шістсот музикантів з України та світу з'їхалися до Львова, аби взяти участь у заході. Так, музика Баха нині звучить у Львові повсюди. Відвідувачі кафе смакують кавою під супровід творів всесвітньовідомого композитора. Навіть пасажири, їдучи у трамваї, слухають твори Баха.

У великих концертних залах міста музика великого класика лунатиме до другої години ночі. Цілодобове звучання творів генія музики планують зафіксувати у Книзі рекордів України.

Про це повідомив сьогодні, 21 березня, телевізійний «5 канал». Своєю чергою «Телевізійна служба новин» каналу «1+1» інформує в суботу:

«У Львові 24 години поспіль звучить музика Баха. Виконати мелодії цього славетного композитора до міста з’їхалися шість сотень музикантів з різних країн.

У концертних залах Бах звучить наживо. В кав’ярнях, ресторанах, готелях чи навіть трамваях його твори йдуть у запису. В такий оригінальний спосіб львів’яни вирішили відзначити трьохсот тридцятиріччя від дня народження композитора і встановили музичний рекорд».

Як інформував «ЩЛ», у Львові стартував 24-годинний «Бах Маратон».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів