Львів’яни вшанують полеглих на сході України афганців

13:05 13 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: varianty.lviv.ua

У середу, 15 лютого, біля пам’ятного знаку «Громадянам Львівщини, полеглим в Афганістані в 1979-1989 роках» відбудеться екуменічна панахида та громадське віче.

У середу, 15 лютого, у Львові вшанують учасників бойових дій на території інших держав та виводу військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. Зокрема, о 8.30 члени правління Львівської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану покладуть квіти та запалять лампадки до могил генерала Сергія Кульчицького, полковника Андрія Соколенка, могил Героїв Небесної Сотні та учасників АТО на полях почесних поховань № 67 і № 76 Личаківського кладовища.

О 9.00 відбудеться освячення військового храму Стрітення Господнього Львівської архиєпархії УГКЦ на вулиці Батуринська, 1, спорудженого воїнами-афганцями та капеланами Центру військового капеланства у пам’ять про полеглих в Афганістані, на Майдані, сході України. Відтак, у новоосвяченому храмі відслужать  Божественну літургію.

О 12.00 представники влади та громадськості покладуть квіти до пам’ятного знаку «Громадянам Львівщини, полеглим в Афганістані в 1979-1989 роках». Опісля відбудеться екуменічна панахида та громадське віче.

Про це повідомили сьогодні, 13 лютого, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів